Mikä on Lahjalista.net?

Lahjalista.net on kaikille ilmainen palvelu lahjatoiveiden jakamiseen ja varaamiseen netissä.

Lahjalista.netin avulla voit listata lahjatoiveesi kätevästi ja nopeasti. Luomaltasi lahjalistalta kutsuvieraasi voivat varata sen toiveen, jonka aikovat toteuttaa. Lahjalista.net pitää huolen siitä, että kukaan muu ei tuo samaa lahjaa.

Lahjalista.net sopii kaikkiin juhliin, olivat kyseessä sitten häät, synttärit, tuparit tai vaikkapa lasten joululahjatoiveet.

Rekisteröitymällä Lahjalista.netiin voit ylläpitää yhtä tai useampaa lahjalistaa. Pääset milloin tahansa muuttamaan lahjalistojasi ja tarkistamaan toiveiden varaustilanteen. Lahjalista.net ei kuitenkaan paljasta sinulle, kuka on varannut minkäkin toiveen.

Oman lahjalistasi jaat ystävillesi ja juhlavieraillesi vaivattomasti kutsumalla heidät sähköpostitse selailemaan listaa ja tekemään oman varauksensa. Voit toki myös lisätä lahjalistasi www-osoitteen kutsukortteihisi. Lahjalistasi osoite on yksinkertainen ja pääset itse vaikuttamaan sen loppuosaan. Jos olet suojannut lahjalistasi salasanalla, muistathan antaa kutsuvieraillesi linkin lisäksi myös listasi salasanan.

Lahjalista.net on alunperin pienen porukan omasta tarpeesta syntynyt palvelu. Palvelun suosio on ylittänyt odotukset ja palvelua on kehitetty jatkuvasti käyttäjien ideoiden perusteella. Viimeisimmän uudistuksen myötä mukaan on tullut myös yhteistyökumppaneita. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on ennen kaikkea tarjota entistä parempi ja kätevämpi palvelu käyttäjillemme.

Yhtenä esimerkkinä käyttöä helpottavista ominaisuuksista on kumppaneidemme tuotteiden helppo lisääminen lahjatoiveiksi, jolloin muun muassa linkit lisätietoihin lisätään automaattisesti. Yhteistyökumppanimme ovat kotimaisia huippumerkkejä ja laatuliikkeitä.

Pidämme kuitenkin huolen siitä, että kutsuvieraillesi näkyvässä lahjatoivelistassa ei ole mainosbannereita. Palvelumme toimii myös joidenkin kumppaniemme sivustojen osana ja kumppaneilla voi olla sivuillaan mainontaa. Voit käyttää lahjalistaa ilman mainoksia osoitteessa www.lahjalista.net.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita. Etsimme myös uusia kumppaneita mukaan Lahjalista.netin kehittämiseen.

Yhteystiedot: info@lahjalista.net